Bezoek showroom STEEDS op afspraak

Beste klant,

Voor het bezichtigen van onze showroom (elektrisch en niet-elektrisch), van maandag tot donderdag, vragen we u om eerst een afspraak te maken. Dit kan via ons contact-formulier of door een mail te sturen naar info@descheemaeker.be.

Met vriendelijke groeten,
het M&F De Scheemaeker-team.

Vacature
Vacature

VACATURE
Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een administratief bediende (m/v). Hij/zij wordt assistent verantwoordelijke voor de service na verkoop van onderdelen van elektrische fietsen (garantieaanvragen behandelen en opvolgen, onderdelen bestellen en sorteren.) In een verder stadion kan dit overgaan naar zelf prijzen calculeren en artikelen aanmaken in ons softwaresysteem. Goede kennis van Nederlands, Frans en Engels is vereist net zoals het kunnen werken met allerlei computerprogramma's. Het laden en lossen van fietsen behoort ook tot het takenpakket, dit ongeveer 1 uur doorheen de dag. Bent u leergierig en heeft u interesse in de fietswereld? Aarzel dat niet om Frank De Scheemaeker te contacteren op 0473 91 84 36. 

 

Vertragingen via GLS
Vertraging bij leveringen via GLS

Beste klanten, helaas hebben we momenteel te kampen met vertragingen bij bestellingen die door GLS worden geleverd. We werken hiervoor aan een oplossing. Alvast onze excuses

De firma
  • Nieuw
Welkom op onze nieuwe site

Vanaf nu verwelkomen we u graag op onze nieuwe site. We hebben hard gewerkt om u, naast een nieuwe look, ook een gebruiksvriendelijkere en heldere gebruikerservaring te kunnen aanbieden. Veel plezier bij het ontdekken van alle nieuwigheden.

Het M&F De Scheemaeker-team.

Kwalitatieve fietsen en fietsonderdelen voor de vakhandel.

De Scheemaeker is dé referentie voor fietsen en fietsonderdelen voor de vakhandel. Als particulier kan je bij onze erkende verdelers terecht om je kwaliteitsfietsen aan te kopen.

Vakhandelaar?
Maak je account Al klant? Dan kan je meteen inloggen.

 

Particulier? Vind een verdeler in je buurt.

Particulieren verwijzen we graag naar ons uitgebreid netwerk van verdelers. De fietsvakhandel in je buurt staat voor je klaar. Zoek een verdeler in je buurt

EXCLUSIEF VERDELER IN BENELUX VOOR

We verdelen fietsen, onderdelen en accessoires ook van andere merken.

Bekijk alle merken

  • Snelle levering in de Benelux en Frankrijk

    Steeds binnen 2 werkdagen geleverd

  • Fietsen van de hoogste kwaliteit

    Ons team staat daar garant voor

  • Onderdelen & accessoires verkrijgbaar

    Alles wat u nodig hebt

We volgen ook een reeks fietsen van volgende merken: