Hot Topic, Longtail-Kade24 orange
Longtail fietsen

Beste klant,

In ons gamma 2024 hebben we verschillende longtail fietsen. Deze modellen zijn perfect voor het vervoeren van twee kindjes of veel bagage.
U kunt deze modellen terugvinden onder de categorie "Elektrische Fietsen". Deze modellen zijn na afspraak ook bij ons te bezichtigen.

Met vriendelijke groeten,
het M&F De Scheemaeker-team.

Bezoek showroom STEEDS op afspraak

Beste,

Voor het bezichtigen van onze showroom (elektrisch en niet-elektrisch), van maandag tot donderdag, vragen we u om eerst een afspraak te maken. Dit kan via ons contact-formulier of door een mail te sturen naar info@descheemaeker.be.

Met vriendelijke groeten,
het M&F De Scheemaeker-team.

Picture
Gesloten op vrijdag

Beste klanten, vanaf vrijdag 1 september 2023 veranderen onze openingsuren. We zijn open van maandag tot en met donderdag van 8u tot 12u en van 13u30 tot 17u30. Op vrijdag zijn we gesloten. Ook de Concept Store is gesloten op zaterdag. Met vriendelijke groeten, het M&F De Scheemaeker team.

De firma
  • Nieuw
Welkom op onze nieuwe site

Vanaf nu verwelkomen we u graag op onze nieuwe site. We hebben hard gewerkt om u, naast een nieuwe look, ook een gebruiksvriendelijkere en heldere gebruikerservaring te kunnen aanbieden. Veel plezier bij het ontdekken van alle nieuwigheden.

Het M&F De Scheemaeker-team.

De Scheemaeker: groothandel in fietsen en onderdelen

10.000 fietsen uit voorraad beschikbaar en binnen de 48 uur geleverd bij de fietshandelaar naar keuze in gans België. Wachten op uw fiets beu? Kies bij ons een fiets op voorraad.

Concept Store

Kwalitatieve fietsen en fietsonderdelen voor de vakhandel.

De Scheemaeker is dé referentie voor fietsen en fietsonderdelen voor de vakhandel. Als particulier kan je bij onze erkende verdelers terecht om je kwaliteitsfietsen aan te kopen.

Vakhandelaar?
Maak je account Al klant? Dan kan je meteen inloggen.

 

Particulier? Vind een verdeler in je buurt.

Particulieren verwijzen we graag naar ons uitgebreid netwerk van verdelers. De fietsvakhandel in je buurt staat voor je klaar. Zoek een verdeler in je buurt

EXCLUSIEF VERDELER IN BENELUX VOOR

We verdelen fietsen, onderdelen en accessoires ook van andere merken.

Bekijk alle merken

  • Snelle levering in de Benelux en Frankrijk

    Steeds binnen 2 werkdagen geleverd

  • Fietsen van de hoogste kwaliteit

    Ons team staat daar garant voor

  • Onderdelen & accessoires verkrijgbaar

    Alles wat u nodig hebt

We volgen ook een reeks fietsen van volgende merken: