Verkoop fietsen en fiets-onderdelen aan de vakhandel

Over ons

In 1894 werd de firma M&F DE SCHEEMAEKER bvba opgericht. Reeds vier generaties verkopen wij fietsen en fietsonderdelen aan de vakhandel. Op deze website vindt u informatie over al onze modellen. We zijn ervan overtuigd dat de scherpe prijzen, degelijke kwaliteit en vlugge levertijd u zullen aanspreken. Bent u particulier, dan vragen wij u beleefd u bij uw  plaatselijke handelaar verder te informeren en ook daar eventueel te bestellen. We zijn er immers van overtuigd dat een aankoop via uw vakhandelaar de beste garanties biedt op zorgeloos fietsen .

Het De Scheemaeker-teamVan steps tot mountainbikes en hybrides

Ons gamma omvat een ruim assortiment, gaande van steps over een uitgebreide reeks van kinderfietsen (w.o. citybikes, ideaal voor de communies) tot een diversiteit aan mountainbikes en hybrides. Ook voor allerlei andere fietsen, zoals minifietsen, koersfietsen, aanhangfietsjes, trekkings en karretjes kunt u bij ons zeker uw gading vinden en dit aan zeer betaalbare prijzen.

Volledig gamma op de site

Afhankelijk van leeftijd kunnen de fietsen grosso modo als volgt ingedeeld worden, rekening houden met de wielmaat: 12' (2-4 jaar), 14' (3-5 jaar), 16' (4-7 jaar), 20' (6-9 jaar), 24' (7-12 jaar), 26' (11-..jaar) en 28' (volwassenen). Onze website biedt u op overzichtelijke wijze het volledige gamma fietsen, die wij u via de vakhandel aanbieden. Bij elke foto kunt u nog een extra vergroting opvragen door erop te klikken. Mocht u geïnteresseerd zijn in één of ander model, kunt u zich steeds tot een fietshandelaar in uw buurt wenden, die u de nodige inlichtingen (tot aankoop) zal verschaffen. De prijzen en specificaties, vermeld in deze website, zijn steeds onder voorbehoud van eventuele vergissingen of tussentijdse wijzigingen. Wij wensen u veel plezier met het 'surfen' doorheen de website.

Met vriendelijke groeten,
Het De Scheemaeker M & F Team.
Lieven Bauwensstraat 11
8200 Brugge

BTW BE.0407.651.705