De Scheemaeker: kinderfietsen, hybridefietsen, groothandel

Welkom op onze website

NIEUW: de Lectro EASY STEP 20"


 

 

 

Deze unieke elektrische vouwfiets vervangt tijdelijk onze E-Motion Folda 20! De fiets is voorzien van een uniek design, en is uitgerust met BAFANG-motor, met walk-assist.

Prijs (inclusief BTW): € 1250,-
 

Voor meer info over de beschikbaarheid, klik hier.

 

Over De scheemaeker

Over ons

Verkoop fietsen en fiets-onderdelen aan de vakhandel

In 1894 werd de firma M&F DE SCHEEMAEKER bvba opgericht. Reeds vier generaties verkopen wij fietsen en fietsonderdelen aan de vakhandel. Op deze website vindt u informatie over al onze modellen. We zijn ervan overtuigd dat de scherpe prijzen, degelijke kwaliteit en vlugge levertijd u zullen aanspreken. Bent u particulier, dan vragen wij u beleefd u bij uw  plaatselijke handelaar verder te informeren en ook daar eventueel te bestellen. We zijn er immers van overtuigd dat een aankoop via uw vakhandelaar de beste garanties biedt op zorgeloos fietsen .

Laatste nieuws

Beste klant

Op maandag 14 en dinsdag 15 augustus zal onze winkel gesloten zijn. Vanaf woensdag 16 augustus zijn we terug open, dit van 7u-12u en 13u30-17u30.

Het M&F De...

Beste klant,

Onze elektrische damesfiets in retrostijl, de E-Motion Cargo 28", is sinds heden terug op voorraad! De ideale fiets voor woon-werk verkeer en ontspannende fietstochten....

Fiets van de maand

VEL27REV24
€499,00

Officiële verdeler