De Scheemaeker: kinderfietsen, hybridefietsen, groothandel

Welkom op onze website

OPGELET - EXTRA MAATREGELEN WEGENS COVID-19

Beste klanten

De verontrustende cijfers met betrekking tot het Coronavirus zorgen ervoor dat we gedwongen zijn om extra maatregelen te treffen. Hierdoor zijn we tot nader order tussen 9u en 12u, en tussen 13u30 en 14u30, te bereiken via de telefoon. We proberen elke mail, fax en bestelling zo snel mogelijk te verwerken en te beantwoorden/uit te voeren, maar kunnen vertragingen niet uitsluiten. Particulieren kunnen opnieuw OP AFSPRAAK de showroom bezoeken. Gelieve hiervoor een mail te sturen naar info@descheemaeker.be

Vanf 1 september veranderen onze openingsuren. We zijn open van 8u tot 12u en van 13u30 tot 17u30, dit van maandag tot donderdag. Op vrijdag,  zaterdag en zondag zijn we gesloten. Ook onze Concept Store met elektrische fietsen is gesloten op zaterdag. Opgelet: bezoek enkel mogelijk op afspraak!

DIRECT UIT VOORRAAD LEVERBAAR: MONTREUIL 28" VOOR DAMES EN HEREN

U kunt alle info over dit topmodel terugvinden via deze link.
Aarzel niet om deze fiets te bestelling via onze website of door een mailtje te sturen naar info@descheemaeker.be

Het M&F De Scheemaeker team

 

 

Over De scheemaeker

Over ons

Verkoop fietsen en fiets-onderdelen aan de vakhandel

In 1894 werd de firma M&F DE SCHEEMAEKER bvba opgericht. Reeds vier generaties verkopen wij fietsen en fietsonderdelen aan de vakhandel. Op deze website vindt u informatie over al onze modellen. We zijn ervan overtuigd dat de scherpe prijzen, degelijke kwaliteit en vlugge levertijd u zullen aanspreken. Bent u particulier, dan vragen wij u beleefd u bij uw  plaatselijke handelaar verder te informeren en ook daar eventueel te bestellen. We zijn er immers van overtuigd dat een aankoop via uw vakhandelaar de beste garanties biedt op zorgeloos fietsen .

Laatste nieuws

Beste klant, vanaf woensdag wijzigen de openingsuren. Van 1 september tot 28 februari zijn we geopend van 8u tot 12u en van 13u30 tot 17u30 van maandag tot donderdag. Vrijdag, zaterdag en zondag...

Beste klant,

Deze prachtige mountainbikes met 21 versnellingen en alu kader zijn volop op voorraad in verschillende wielmaten en kleuren.
Klik...

Officiƫle verdeler

 

 

 

 

Bekijk ons aanbod