De Scheemaeker: kinderfietsen, hybridefietsen, groothandel

Welkom op onze website

OPGELET - EXTRA MAATREGELEN WEGENS COVID-19

Beste klanten

De verontrustende cijfers met betrekking tot het Coronavirus zorgen ervoor dat we gedwongen zijn om extra maatregelen te treffen. Hierdoor zijn we tot nader order tussen 9u en 12u, en tussen 13u30 en 14u30, te bereiken via de telefoon. We proberen elke mail, fax en bestelling zo snel mogelijk te verwerken en te beantwoorden/uit te voeren, maar kunnen vertragingen niet uitsluiten. Particulieren kunnen opnieuw OP AFSPRAAK de showroom bezoeken. Gelieve hiervoor een mail te sturen naar info@descheemaeker.be

Vanaf dinsdag 1 september 2020 veranderen onze openingstijden. We zijn open van 8u tot 12u en van 13u30 tot 17u30, dit van maandag tot donderdag. Op vrijdag, zaterdag en zondag zijn we gesloten. Onze Concept Store met elektrische fietsen is momenteel gesloten tot 1 maart. 

DIRECT UIT VOORRAAD LEVERBAAR: E-VISION MATISSE 20" 2021 (vervangt Folda 2020)

We zijn erg blij u te melden dat de vouwfiets Matisse 20" nu direct leverbaar is! Dit model vervangt de elektrische vouwfiets Folda van 2020.
U kunt alle info over dit topmodel terugvinden via deze link: http://www.descheemaeker.be/nl/search-products?title=matisse 
Aarzel niet om deze fiets te bestelling via onze website of door een mailtje te sturen naar info@descheemaeker.be

Het M&F De Scheemaeker team

 

 

Over De scheemaeker

Over ons

Verkoop fietsen en fiets-onderdelen aan de vakhandel

In 1894 werd de firma M&F DE SCHEEMAEKER bvba opgericht. Reeds vier generaties verkopen wij fietsen en fietsonderdelen aan de vakhandel. Op deze website vindt u informatie over al onze modellen. We zijn ervan overtuigd dat de scherpe prijzen, degelijke kwaliteit en vlugge levertijd u zullen aanspreken. Bent u particulier, dan vragen wij u beleefd u bij uw  plaatselijke handelaar verder te informeren en ook daar eventueel te bestellen. We zijn er immers van overtuigd dat een aankoop via uw vakhandelaar de beste garanties biedt op zorgeloos fietsen .

Laatste nieuws

Beste klanten

Tijdens het kerstverlof is onze firma gesloten van donderdag 24/12 tot en met zondag 27/12 en van donderdag 31/12 tot en met zondag 3/01.

We wensen...

Beste klanten,

De nieuwe modellen 2021 blijven bij ons toekomen! Deze prachtige mountainbike is direct leverbaar.
Hieronder kunt u de belangrijkste specs terugvinden:

- alu 6061...

Officiƫle verdeler

 

 

 

 

Bekijk ons aanbod