De Scheemaeker: kinderfietsen, hybridefietsen, groothandel

Welkom op onze website

Aangepaste maatregelen tijdens Corona

*Update - vanaf 25mei 2020*

Beste Klant,

Vanaf maandag 11 mei gaat onze Concept Store (elektrische fietsen) en de showroom voor gewone fietsen terug open voor de particulieren door jullie gestuurd. Dit is echter ENKEL OP AFSPRAAK. Gelieve dit zo door te geven aan uw klanten. Ze kunnen via info@descheemaeker.be een afspraak van 30 min inplannen tussen 8u-12u en 13u30-17u30. We laten maximum 1 familie per keer binnen. We zorgen voor voldoende afstand en ontsmettingsmiddel. Draag bij voorkeur een mondmasker.

Bovendien kunnen er vanaf 16 mei ELKE ZATERDAG opnieuw elektrische fietsen bekeken en getest worden in onze E-bike Concept store. Dit tussen 9u en 17u en enkel op AFSPRAAK. Contacteer ons hiervoor op info@descheemaeker.be

Voor u als FIETSHANDELAAR blijven we voor alle veiligheid tot nader order op de hedendaagse manier verder werken: we sturen het liefst zo veel mogelijk bestellingen op, maar u kan ook afhalen. U bestelt op voorhand via mail en wij leggen alles binnen of buiten klaar naar gelang het weer. Op afspraak kan u ook alle fietsen bekijken. Kort samengevat: de voordeur blijft gesloten en u komt zich aanmelden aan de poort om uw bestelling af te halen.

We rekenen op uw begrip en danken u voor de medewerking.

Wij volgen de maatregelen van de overheid op de voet op en van zodra er aanpassingen volgen, zullen wij u tijdig hiervan informeren.

Draag zorg voor jezelf, je naasten en zij die het nodig hebben. Samen komen we er uit!
#SamenTegenCorona

Het De Scheemaeker-team

Over De scheemaeker

Over ons

Verkoop fietsen en fiets-onderdelen aan de vakhandel

In 1894 werd de firma M&F DE SCHEEMAEKER bvba opgericht. Reeds vier generaties verkopen wij fietsen en fietsonderdelen aan de vakhandel. Op deze website vindt u informatie over al onze modellen. We zijn ervan overtuigd dat de scherpe prijzen, degelijke kwaliteit en vlugge levertijd u zullen aanspreken. Bent u particulier, dan vragen wij u beleefd u bij uw  plaatselijke handelaar verder te informeren en ook daar eventueel te bestellen. We zijn er immers van overtuigd dat een aankoop via uw vakhandelaar de beste garanties biedt op zorgeloos fietsen .

Laatste nieuws

Beste klanten,

Naar aanleiding van het Corona virus zijn we genoodzaakt om onze E-Bike Concept Store te sluiten tot nader order. 
Alvast onze excuses voor dit ongemak.

Het...

Beste klanten,

Vanaf maandag 9 maart 2020 veranderen onze openingsuren opnieuw. Dit wil zeggen dat we open zijn van maandag tot en met vrijdag, van 7u tot...

Officiƫle verdeler