De Scheemaeker: kinderfietsen, hybridefietsen, groothandel

Welkom op onze website

Aangepaste maatregelen tijdens Corona

*Update - wij verwerken bestellingen van 8u tem 12u en 13u30 tem 16u30*

Beste Klant,

om de verspreiding van het virus zoveel mogelijk in te dijken, moeten we onze werking aanpassen, en vragen wij u deze te respecteren in het belang van uw gezondheid en die van onze medewerkers.

Vanaf vandaag (woensdag 18/03), 12h, is onze winkel en showroom tot nader order gesloten, zolang de overheid dit vraagt. We staan hier geen uitzonderingen op toe.

U kan enkel nog bestellingen doorgeven via e-mail naar info@descheemaeker.be, via de website www.descheemaeker.be of eventueel telefonisch (050 32 09 32). Bestellingen kunnen dus NIET aan de balie doorgegeven worden. Wij zetten uw bestelling klaar en laten u dan weten wanneer deze beschikbaar is en op welke veilige wijze de levering of afhaling kan gebeuren.

De betalingsvoorwaarden blijven hetzelfde. Wij vragen u, in geval van contante betaling, deze uit te voeren op basis van de orderbevestiging en het betaalbewijs elektronisch en vooraf te bezorgen. Cash betalingen ter plaatse worden dus niet meer aanvaard (Bancontact niet beschikbaar).

We willen graag nog even benadrukken dat het opsturen van bestellingen uiteraard mogelijk blijft. Onze transportfirma's verzekeren ons dat de distributie voorlopig niet in het gedrang komt.

We rekenen op uw begrip en danken u voor de medewerking.

Wij volgen de maatregelen van de overheid op de voet op en van zodra er aanpassingen volgen, zullen wij u tijdig hiervan informeren.

Draag zorg voor jezelf, je naasten en zij die het nodig hebben. Samen komen we er uit!
#SamenTegenCorona

Het De Scheemaeker-team

Over De scheemaeker

Over ons

Verkoop fietsen en fiets-onderdelen aan de vakhandel

In 1894 werd de firma M&F DE SCHEEMAEKER bvba opgericht. Reeds vier generaties verkopen wij fietsen en fietsonderdelen aan de vakhandel. Op deze website vindt u informatie over al onze modellen. We zijn ervan overtuigd dat de scherpe prijzen, degelijke kwaliteit en vlugge levertijd u zullen aanspreken. Bent u particulier, dan vragen wij u beleefd u bij uw  plaatselijke handelaar verder te informeren en ook daar eventueel te bestellen. We zijn er immers van overtuigd dat een aankoop via uw vakhandelaar de beste garanties biedt op zorgeloos fietsen .

Laatste nieuws

Beste klanten,

Naar aanleiding van het Corona virus zijn we genoodzaakt om onze E-Bike Concept Store te sluiten tot nader order. 
Alvast onze excuses voor dit ongemak.

Het...

Beste klanten,

Vanaf maandag 9 maart 2020 veranderen onze openingsuren opnieuw. Dit wil zeggen dat we open zijn van maandag tot en met vrijdag, van 7u tot...

Officiƫle verdeler