De Scheemaeker: kinderfietsen, hybridefietsen, groothandel

Welkom op onze website

OPGELET - EXTRA MAATREGLEN WEGENS COVID-19

Beste klanten

De verontrustende cijfers met betrekking tot het Coronavirus zorgen ervoor dat we gedwongen zijn om extra maatregelen te treffen. Hierdoor zullen we tot nader order niet te bereiken zijn via de telefoon. We proberen elke mail, fax en bestelling zo snel mogelijk te verwerken en te beantwoorden/uit te voeren, maar kunnen vertragingen niet uitsluiten.

Helaas kunnen we tijdelijk ook geen particulieren ontvangen, dit om veiligheidsredenen. We passen dit bericht op onze website aan indien hier verandering in komt.

Vanaf dinsdag 1 september 2020 veranderen onze openingstijden. We zijn open van 8u tot 12u en van 13u30 tot 17u30, dit van maandag tot donderdag. Op vrijdag, zaterdag en zondag zijn we gesloten. Onze Concept Store met elektrische fietsen is momenteel gesloten tot 1 maart. 

Met vriendelijke groeten,

Het M&F De Scheemaeker team

 

Over De scheemaeker

Over ons

Verkoop fietsen en fiets-onderdelen aan de vakhandel

In 1894 werd de firma M&F DE SCHEEMAEKER bvba opgericht. Reeds vier generaties verkopen wij fietsen en fietsonderdelen aan de vakhandel. Op deze website vindt u informatie over al onze modellen. We zijn ervan overtuigd dat de scherpe prijzen, degelijke kwaliteit en vlugge levertijd u zullen aanspreken. Bent u particulier, dan vragen wij u beleefd u bij uw  plaatselijke handelaar verder te informeren en ook daar eventueel te bestellen. We zijn er immers van overtuigd dat een aankoop via uw vakhandelaar de beste garanties biedt op zorgeloos fietsen .

Laatste nieuws

Beste klanten,

Onze Concept Store is vanaf 1 oktober 2020 gesloten op zaterdag. U kunt deze wel nog steeds bezoeken tijdens onze kantooruren van maandag tot en met donderdag, steeds OP...

Beste klanten,

Wegens de feestdag op 15 augustus 2020 zal onze Concept Store gesloten zijn.
Op zaterdag 22 augustus zijn we terug open!

Sportieve groeten,

Het M&F De...

Officiƫle verdeler