De Scheemaeker: kinderfietsen, hybridefietsen, groothandel

Welkom op onze website

Wijziging openingstijden

Beste klanten

Vanaf dinsdag 1 september 2020 veranderen onze openingstijden. We zijn open van 8u tot 12u en van 13u30 tot 17u30, dit van maandag tot donderdag. Op vrijdag, zaterdag en zondag zijn we gesloten. Onze Concept Store met elektrische fietsen blijft in september wel open van 9u tot 17u. 

Graag wijzen we er alle particulieren op dat onze showroom enkel OP AFSPRAAK kan bezocht worden. Enkel zo kunnen we uw en onze veiligheid garanderen tijdens deze moeilijke periode. Graag hiervoor mailen naar info@descheemaeker.be om een afspraak vast te leggen. 

Met vriendelijke groeten,

Het M&F De Scheemaeker team

 

Over De scheemaeker

Over ons

Verkoop fietsen en fiets-onderdelen aan de vakhandel

In 1894 werd de firma M&F DE SCHEEMAEKER bvba opgericht. Reeds vier generaties verkopen wij fietsen en fietsonderdelen aan de vakhandel. Op deze website vindt u informatie over al onze modellen. We zijn ervan overtuigd dat de scherpe prijzen, degelijke kwaliteit en vlugge levertijd u zullen aanspreken. Bent u particulier, dan vragen wij u beleefd u bij uw  plaatselijke handelaar verder te informeren en ook daar eventueel te bestellen. We zijn er immers van overtuigd dat een aankoop via uw vakhandelaar de beste garanties biedt op zorgeloos fietsen .

(Bewerken)

Laatste nieuws

Beste klanten,

Wegens de feestdag op 15 augustus 2020 zal onze Concept Store gesloten zijn.
Op zaterdag 22 augustus zijn we terug open!

Sportieve groeten,

Het M&F De...

Cher client,

Notre firme sera fermée lundi 20 julliet en mardi 21 julliet.

Cordialement,
L'équipe De Scheemaeker

Officiële verdeler