De Scheemaeker: kinderfietsen, hybridefietsen, groothandel

Welkom op onze website

NIEUW IN HET GAMMA: MOUNTAINBIKES VAN HET MERK 'DEED' 26" - 27,5" - 29"


Met trots breiden we ons gamma mountainbikes uit met een ruime reeks van DEED, niet enkel voor volwassenen maar ook voor kinderen! Bent u op zoek naar een mountainbike met goede prijs/kwaliteitverhouding? Kom vrijblijvend langs in onze toonzaal te Brugge van maandag tem donderdag, we geven u graag een woordje uitleg!
 

 

FLAME 293 - 29" => 799 EURO

Alle info vindt u hier.

Over De scheemaeker

Over ons

Verkoop fietsen en fiets-onderdelen aan de vakhandel

In 1894 werd de firma M&F DE SCHEEMAEKER bvba opgericht. Reeds vier generaties verkopen wij fietsen en fietsonderdelen aan de vakhandel. Op deze website vindt u informatie over al onze modellen. We zijn ervan overtuigd dat de scherpe prijzen, degelijke kwaliteit en vlugge levertijd u zullen aanspreken. Bent u particulier, dan vragen wij u beleefd u bij uw  plaatselijke handelaar verder te informeren en ook daar eventueel te bestellen. We zijn er immers van overtuigd dat een aankoop via uw vakhandelaar de beste garanties biedt op zorgeloos fietsen .

Laatste nieuws

Beste klanten,

Vanaf 1 september veranderen onze openingsuren opnieuw. Dit wil zeggen dat we open zijn van 8u-12u en van 13u30 tot 17u30, dit van maandag tot en met DONDERDAG. We zijn...

Beste klanten,

Op woensdag 15 augustus sluiten we een dagje wegens OLV Hemelvaart. Alvast onze excuses voor dit ongemak.

Sportieve groeten
Het M&F De Scheemaeker team

Fiets van de maand

VIP12
€125,00
PAS12
€125,00

Officiële verdeler