De Scheemaeker: kinderfietsen, hybridefietsen, groothandel

Welkom op onze website

NIEUW NIEUW NIEUW! 


 

Ons topmodel van vorig jaar, de Opus 28" zit in een nieuw jasje!

Met zijn krachtige achterwielaandrijving en 13 ampère batterij zit je goed voor woon-werk verkeer en de uitstapjes in het weekend!
Kom vrijblijvend langs voor een testritje, dit kan zowel buiten als binnen!

1399 EURO

 

 

 

Over De scheemaeker

Over ons

Verkoop fietsen en fiets-onderdelen aan de vakhandel

In 1894 werd de firma M&F DE SCHEEMAEKER bvba opgericht. Reeds vier generaties verkopen wij fietsen en fietsonderdelen aan de vakhandel. Op deze website vindt u informatie over al onze modellen. We zijn ervan overtuigd dat de scherpe prijzen, degelijke kwaliteit en vlugge levertijd u zullen aanspreken. Bent u particulier, dan vragen wij u beleefd u bij uw  plaatselijke handelaar verder te informeren en ook daar eventueel te bestellen. We zijn er immers van overtuigd dat een aankoop via uw vakhandelaar de beste garanties biedt op zorgeloos fietsen .

Laatste nieuws

Beste klant

Van vrijdag 19 januari tot en met zondag 21 januari 2018 is het weer zo ver, de jaarlijkse fietsbeurs VELOFOLLIES te Kortrijk. Dat weekend stellen we u trots ons nieuw gamma...

Beste klant

Tijdens de eindejaarsperiode zijn we gesloten op maandag 25 december en maandag 1 januari. Dinsdag 26 december en dinsdag 2 januari zijn we gewoon open.

Ons ganse team...

Fiets van de maand

BOSTON 8 Dame 26" 13 Ah
RA18BOS1326D
€2649,00

Officiële verdeler