De Scheemaeker: kinderfietsen, hybridefietsen, groothandel

Welkom op onze website

NIEUW in ons gamma: MTB TAMBORA 24" - 26" FULL SUSPENSION

Dubbelgeveerd model, oversized kader met afgeplatte buizen, 18 vit Shimano Revoshift, Shimano freewheel, alu V-brakes en remgrepen, Zoom verende voorvork, alu zwarte verhoogte velgen, pikkel.

Kaderhoogte 24": 40cm - 26": 48cm
Kleur 24": oranje - zwart
Kleur 26": grijs - rood

Prijs: 199 € - 215 €

 

 

Zie onze website voor meer info en de beschikbaarheid van alle producten

 

 

Opgelet: Alle afgebeelde prijzen zijn advies-verkoopprijzen voor de Belgische markt!

Over De scheemaeker

Over ons

Verkoop fietsen en fiets-onderdelen aan de vakhandel

In 1894 werd de firma M&F DE SCHEEMAEKER bvba opgericht. Reeds vier generaties verkopen wij fietsen en fietsonderdelen aan de vakhandel. Op deze website vindt u informatie over al onze modellen. We zijn ervan overtuigd dat de scherpe prijzen, degelijke kwaliteit en vlugge levertijd u zullen aanspreken. Bent u particulier, dan vragen wij u beleefd u bij uw  plaatselijke handelaar verder te informeren en ook daar eventueel te bestellen. We zijn er immers van overtuigd dat een aankoop via uw vakhandelaar de beste garanties biedt op zorgeloos fietsen .

Laatste nieuws

Beste klant,

Op woensdag 1 maart 2017 start het zomerseizoen opnieuw. Dit wil zeggen dat we open zijn van maandag tot en met vrijdag, van 7u00-12u00 en van...

Vandaag zijn onze kinderfietsen Amazone en Maxx toegekomen. De ideale communie of lentefeest fiets! Kom ze zeker eens bekijken! (levering via de fietshandelaar)

Fiets van de maand

BLO20
€225,00

Officiële verdeler